Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης για την παρέλαση-παρωδία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης:
1. «Πολίτες Σε Δράση»
2. « Όραμα για το μέλλον»
3. «Ενότητα για την Αλληλεγγύη και την ανατροπή »
4. «Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης »

Θεσσαλονίκη 5/11/2015

Στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου της σαπουνόπερας με τίτλο ¨Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ¨.

Παρακολουθήσαμε ένα Δήμαρχο ο οποίος αντί να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη από τους Δημότες για το αίσχος της παρέλασης των απορριμματοφόρων και άλλων μηχανημάτων, επέλεξε αφ΄ενός να υπεραμυνθεί της επιλογής του, επικαλούμενος πολίτες και αιρετούς που τον συνεχάρησαν (και αγνοώντας ότι το διαδίκτυο βοά κι ο Δήμος μας έγινε περίγελος ακόμη και σε lifestyle τηλεοπτικές εκπομπές) και αφετέρου να επιτεθεί στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, σαν να είμαστε εμείς υπαίτιοι για αυτή την παρωδία. Δεν αισθάνθηκε ταυτόχρονα καμιά ανάγκη να αιτιολογήσει το ότι και αυτή η πράξη του έγινε χωρίς καμιά απόφαση (ούτε καν ενημέρωση) του  Δημοτικού Συμβουλίου, δείχνοντας και μ' αυτό τον τρόπο την περιφρόνηση του σε κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου και των οργάνων του.
Κατόπιν τούτου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αποδεχόμενοι τις χιλιάδες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, εντός και εκτός Δήμου, αποχωρήσαμε από το Δημοτικό συμβούλιο .
Δηλώνουμε τέλος ότι τέτοιες προσπάθειες καπηλείας και εκμετάλλευσης εθνικών εορτών προς επίτευξη προσωπικών πολιτικών στόχων μας βρίσκουν αντίθετους και τις καταγγέλλουμε ως ενέργειες ακραίου πολιτικαντισμού.

1.Γιώργος Κυριλλίδης επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «πολίτες σε δράση»
2.Γιώργος Καζαντζίδης επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «όραμα για το μέλλον»
3.Παράσχος Λαδάς επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Ενότητα για την Αλληλεγγύη και την ανατροπή»
4.Ηλίας Σμήλιος, επικεφαλής δημοτικής κίνησης «Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου