Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ: Τα ακριβότερα δημοτικά τέλη και ποιος νοιάζεται πώς τα βγάζουν πέρα οι δημότες...


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με βασικό θέμα συζήτησης τον καθορισμό των δημοτικών τελών και φόρων. Κι όταν ως "ΑΝΥΠΑΚΟΗ" θέσαμε το ζήτημα της μείωσής τους ώστε να μην επιβαρύνονται τα φτωχά λαϊκά στρώματα που κατοικούν στο Δήμο μας με έναν επιπλέον χαράτσι και μάλιστα πολύ μεγαλύτερου ύψους απ' όλους τους άλλους Δήμους γύρω μας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κυνικά ομολόγησε ότι: "μπορεί οι αριθμοί να λένε ότι έχουμε τα πιο ακριβά δημτ. τέλεη από τους γύρω Δήμους, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε ότι είμαστε ο φτηνότερος Δήμος"!

Κι ελαφρά τη καρδία η πλειοψηφούσα παράταξη ψήφισε δημοτικά τέλη στο 1,44 ευρώ/τμ. και για το 2024, ενώ ήδη από το 2023, ο Δ. Κορδελιού-Ευόσμου έχει ανώτερο συντελεστή τα 1,10ευρώ/τ,μ., ο Δ. Παύλου Μελά 1,20 και οι Δήμοι Θεσσαλονίκης και Νεάπολης-Συκεών τα 1,24 ευρώ/τ.μ.

Και ναι μεν το ψέμα συνηθίζεται στην πολιτική που εσείς υπηρετείτε, κ. Δήμαρχε, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το στολίζετε με αστείες "αιτιολογήσεις" του τύπου: "έχουμε μικρότερο πληθυσμό και γι αυτό είναι φθηνότερα τα δικά μας"...
Το ψέμα δε ύβρις γίνεται για τα φτωχά λαϊκά στρώματα που κατά βάση κατοικούν στον Δήμο μας, όταν ακούγεται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους λάτρεις του Μητσοτάκη και της πιο αντιλαϊκής κυβέρνησης, σαν απάντηση στην πρόταση της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ για άμεση μείωση των δημοτικών τελών: "για 20 ευρώ παραπάνω κάνετε έτσι;".

Κι αν με την αποχή από τις πρόσφατες εκλογές ή την ψήφο τους κάποιοι πριν λίγο καιρό τους δώσαν τον αέρα ό,τι πιο αντιλαϊκό να ψηφίζουν και να μας δουλεύουν
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου