Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Όχι στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας!

Τo πρώην στρατόπεδο "Μ. Αλεξάνδρου" και δυο εκτάσεις στη Μενεμένη επιδιώκει να ξεπουλήσει το ΤΑΙΠΕΔ...

Μετά το χώρο του πρώην στρατοπέδου "Μ. Αλεξάνδρου", οι ξεπουλητάδες του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. επιδιώκουν να βγάλουν στο σφυρί κι άλλες δυο δημόσιες εκτάσεις στα όρια του Δήμου μας: 
*μια έκταση 90στρ. στο θαλάσσιο μέτωπο της Μενεμένης, στην επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης Καλοχωρίου και
* μια έκταση 15 στρ. δίπλα στη Λαχαναγορα.

Κι αν για το στρατόπεδο η αξία του χώρου είναι αδιαμφισβήτητη και οι άλλες δυο εκτάσεις σίγουρα θα ήταν πολύ χρήσιμες για να καλύψουν ανάγκες των κατοίκων στην πολύπαθη αυτή περιοχή, πράγμα που δυστυχώς τίθεται υπό αμφισβήτηση ακόμη και από τη δημοτική αρχή...
Πολύ δε περισσότερο θεωρούμε αδιανόητο το να επιτρέψουμε η περιουσία του ελληνικού λαού να δίνεται "κοψοχρονιά" σε κάποιους, ντόπιους ή ξένους, αετονύχηδες για να ξοφληθεί ένα χρέος που προς όφελος των ιδίων (και μόνο) δημιουργήθηκε και οι οποίοι για ν' αυξήσουν τα κέρδη τους δεν έχουν κανένα δισταγμό να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο , να μολύνουν το περιβάλλον, τη γειτονιά μας.

Δυστυχώς αυτές οι τόσο απλές σκέψεις δε φαίνεται να απασχολούν τη δημοτική αρχή των Αμπελοκήπων-Μενεμένης που απλά παρέπεμψε την αντίδρασή μας "στις καλένδες", όταν θέσαμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ποιος λοιπόν θα σταματήσει το ΤΑΙΠΕΔ αν όχι εμείς οι ίδιοι οι κάτοικοι του Δήμου;
Πότε θα αντιδράσουμε αν όχι τώρα, πριν ξεπουλήσουν τα πάντα;

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου