Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Φτάνει πια! Ούτε διαπραγμάτευση, ούτε υποταγή! Ρήξη και Ανατροπή!

   Στις 25 του Γενάρη ο λαός ψήφισε όχι στα μνημόνια και τις πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνική πλειοψηφία στη φτώχεια και την ανεργία, τη μετανάστευση, την πείνα και την εξαθλίωση.
   Τραπεζίτες, μεγαλοβιομήχανοι, εφοπλιστές κι όλοι αυτοί, ντόπιοι και ξένοι, που στα χρόνια που ο λαός δεινοπαθεί συσσωρεύουν με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς τον κοινωνικό πλούτο, σήμερα προσπαθούν να θάψουν τη βούληση του λαού. Μέσα από θεσμούς φτιαγμένους για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους και μόνο, όπως η Ε.Ε., η Ευρωπ. Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. και χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά την τρομοκρατία των Μ.Μ.Ε. για την “κοινωνική καταστροφή” που θα φέρει η κατάργηση των μνημονίων, η άρνηση πληρωμής του τοκογλυφικού χρέους και η ρήξη με τη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και του ευρώ , θέλουν να επιβάλλουν τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής (ίσως μ’ άλλο όνομα) που μόλις πριν λίγες μέρες ο λαός καταδίκασε…
   Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν μπορούν να ανεχτούν το νέο εκβιασμό, δεν πρέπει να μείνουν τηλεθεατές στις διαπραγματεύσεις για το μοίρασμα της φτώχειας μας.

   Ο οργανωμένος λαός μπορεί να βγάλει απ’ το λαιμό μας τη θηλιά του χρέους, να σπάσει τα δεσμά της Ε.Ε. και του ευρώ, να πετάξει στα σκουπίδια τα μνημόνια κι όλους τους νόμους που μας κλέβουν τη ζωή! Με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, με πολύμορφους αγώνες να διακηρύξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις:

Φτάνει πια! Ούτε διαπραγμάτευση, ούτε υποταγή! Ρήξη και Ανατροπή!
   Κατάργηση των μνημονίων, διαγραφή τους χρέους, ρήξη και έξοδος από ευρώ-Ε.Ε., επιστροφή στο κράτος υπό  κοινωνικό-εργατικό έλεγχο όλου του κλεμμένου δημόσιου πλούτου, των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας.
   Για να ‘χουν όλοι μόνιμη και σταθερή δουλειά, αξιοπρεπή μισθό και σύνταξη, για το δικαίωμα στην υγεία, την παιδεία, την πρόνοια, την ασφάλιση, για την ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανεξαρτησία! Για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του!
Κυριακή 15 του Φλεβάρη
Συλλαλητήριο στο Λευκό Πύργο
Προσυγκέντρωση: 5.30μ.μ., στο άγ. Βενιζέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου