Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμπ/πων-Μενεμένης τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Υποστηρίζοντας σταθερά την άποψη ότι οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι του Δήμου μας είναι αναγκαίο να θέσουν και να πάρουν θέση για κάθε ζήτημα που αφορά την καθημερινή ζωή τους, να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να αποφασίζουν πραγματικά και όχι δια αναθέσεως, να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην πόλη, δημοσιεύουμε το τελευταίο τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου, με στόχο:
> τη συμμετοχή των πολιτών στη συνεδρίαση και τη διατύπωση της άποψης και της βούλησής τους
> την ενημέρωσή μας και την αλληλοτροφοδότηση με θέσεις κι απόψεις για κάθε συζητούμενο θέμα, που θα βοηθήσουν το δημοτικό σύμβουλο της "ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ" στη στάση του στο Συμβούλιο (τηλ. 6932913799, e-mail: ismilios@gmail.com)

Συμπληρώνουμε απλά σήμερα ότι όσο εμείς οι ίδιοι οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου δεν συμμετέχουμε στα "δημοτικά πράγματα" τότε όχι μόνο θέματα απλά (όπως το ζήτημα που θέσαμε στα δύο προηγούμενα Δημοτ. Συμβούλια σχετικά με το οικοπέδο με τα εγκαταλειμμένα κτίσματα στη συμβολή των οδών Επτανήσου και Ευξείνου, που έχει γίνει σκουπιδότοπος) δεν θα δίνονται απαντήσεις και (κυρίως) λύσεις, αλλά και σε ζητήματα καίρια για το μέλλον του τόπου μας (όπως αυτό της μελέτης των έργων για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Μ. Αλεξάνδρου, που τίθεται ανάμεσα στα άλλα σ' αυτό το Δημοτ. Συμβούλιο) θα αποφασίζουν άλλοι εν αγνοία μας, πέρα και ενάντια στη θέληση και τις ανάγκες μας...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τακτικών Συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου  (Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου) 

8μ.μ.

Θέμα 1οΈγκριση απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου για το έτος 2015.


9.30μ.μ. 
Θέμα 1ο:. 23η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016

Θέμα 2ο: Έγκριση της μετάβασης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου μας κ. Φούσκα Πασχάλη στην Π. Φώκαια του Δήμου Σαρωνικού την 1-2/10/2016 στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών.

Θέμα 3ο: Έγκριση της επιστροφή ποσού ως  αχρεωστήτως καταβληθέντος.

Θέμα 4ο: Διαγραφή οφειλής από Χρηματικούς Καταλόγους λόγω εκ εσφαλμένης χρέωσης. (ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ  )

Θέμα 5ο:. Διαγραφή οφειλής από Χρηματικούς Καταλόγους λόγω εκ εσφαλμένης χρέωσης. ( ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ)  

Θέμα 6ο: «Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας (αριθμ.μελ.37/15)».

Θέμα 7ο: «Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση των υπηρεσιών: «Φύλαξης ασφάλειας σχολικών μονάδων της δημοτικής ενότητας Μενεμένης του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης».

Θέμα 8ο: Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση των υπηρεσιών: «Φύλαξης ασφάλειας χώρων της δημοτικής ενότητας Αμπελοκήπων του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης».

Θέμα 9ο: «Ακύρωση της με αριθμό 247/16 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο «Προμήθεια Η/Υ για τις υπηρεσίες του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης»

Θέμα 10ο: Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Η/Υ για τις υπηρεσίες του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης».

Θέμα 11ο: Έγκριση καταβολής και καθορισμός αποζημίωσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και αποζημίωσης στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του, του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου, Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.), σύμφωνα με το άρθρο 255 του Ν.3463/2006 (Κ.Δ.Κ.)

Θέμα 12ο: Ορισμός Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής για το έργο «Συντηρήσεις μικροκατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης» αρ.μελ.72/2014

Θέμα 13ο: - Παραχώρηση του τμήματος του με αρι.409 α αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Οριστικής Διανομής 1959÷1962 (Ο.Δ.),αγροκτήματος Μενεμένης στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης της Δ.Κ.Μενεμένης.»

Θέμα 14: Σημειακή τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 98β στη πολεοδομική ενότητα 4(Π.Ε.4) της Δ.Κ. Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Θέμα 15ο:  Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ¨Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΡΙΜΕΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΓΠΣ) ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ» (ΑΡ.ΜΕΛ.:8/2015

Θέμα 16ο: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου