Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Η 'ΑΝΥΠΑΚΟΗ' στα νέα Συμβούλια Αμπελοκήπων-Μενεμένης, πιο δυνατή και με τη νεολαία!

 


Το Σάββατο 16 του Δεκέμβρη (11.30π.μ., στο Καραπάντζειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων) ορκίζεται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά  Συμβούλια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Η δημοτική κίνηση «ΑΝΥΠΑΚΟΗ», μετά από τη δυναμική της παρουσία και στα δύο προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια, ήδη από το 2014, εμφανίζεται τώρα πιο δυνατή με 2 δημοτικούς συμβούλους και μία τοπική σύμβουλο. Συγκεκριμένα σ’ αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα (καθώς πάντα παραμένουμε πιστοί στην αρχή της εναλλαγής των εκπροσώπων μας), θα μας εκπροσωπήσουν ως δημοτικοί σύμβουλοι, ο δάσκαλος Ηλίας Σμήλιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού και ο φοιτητής ΤΕΦΑΑ Νικόλας Σμήλιος ενώ στο Τοπικό Συμβούλιο Αμπελοκήπων η φοιτήτρια εργοθεραπείας Νίκη Ηλία, ως πρώτοι ψηφισθέντες και οι δύο στα αντίστοιχα ψηφοδέλτια.

Ως «ΑΝΥΠΑΚΟΗ» νιώθουμε περήφανοι για την ψήφο της νέας γενιάς στον συνδυασμό μας, με την οποία αναδεικνύεται ο 19χρονος Νικόλας ο μικρότερος δημοτικός σύμβουλος που εκλέχθηκε ποτέ στον Δήμο μας καθώς και η μόλις 21 χρόνων Νίκη στο Τοπικό Συμβούλιο Αμπελοκήπων.

Θέλουμε και δεσμευόμαστε να εκφράσουμε τη νέα γενιά, να φέρουμε τα ιδιαίτερα προβλήματα και τις αναζητήσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα όργανα του Δήμου. Να αναδείξουμε ζητήματα όπως η έλλειψη στο Δήμο μας ελεύθερων δημόσιων χώρων και χώρων ψυχαγωγίας για τη νεολαία, τα προβλήματα στέγασης και τα υψηλότατα ενοίκια (σε συνδυασμό με το όλο και πιο αναπτυσσόμενο και εδώ Airbnb) ή τις άθλιες συνθήκες εργασίας των νέων στις επιχειρήσεις εστίασης (κατά κύριο λόγο) και γενικότερα για τη νεολαία της εργασιακής επισφάλειας κ.ά.

Με ανακοινώσεις , συζητήσεις και πολύμορφες εκδηλώσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν, ελπίζουμε να ανοίξουμε νέους δρόμους για τη νέα γενιά στον Δήμο μας. Γενικότερα δε, με τη συμμετοχή των κατοίκων και των εργαζόμενων του Δήμου μας, θα αγωνιστούμε να σπάσουμε το πλέγμα του αυταρχισμού, της αλαζονείας και της παντελούς έλλειψης συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις που έχει στήσει η δημοτική αρχή, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

τηλ. επικοινωνίας: 6932913799

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου