Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Περιοδεία της "ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ" στην αγορά των Αμπελοκήπων


Περιοδεία στην αγορά των Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως) πραγματοποίησαν την Τρίτη 22 Απρίλη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ηλίας Σμήλιος και υποψήφιοι σύμβουλοι της "ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης".

Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε τα όλο και πιο έντονα φαινόμενα απόλυτης φτώχειας που βιώνουν οι κάτοικοι του Δήμου μας: δεκάδες κλειστά μαγαζιά και σ' αυτό τον άλλοτε εμπορικό δρόμο και μικρομαγαζάτορες στα όρια της απελπισίας...


Οι υποψήφιοι της "ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ" Λάμπρος Ματίκας,
Γιώτα Παλαμπουΐκη, Δήμητρα Σωτηριάδου και Κώστας
Σαββόγλου στα μαγαζιά της Φιλιππουπόλεως
Απέναντι σ' αυτή την πολιτική που περιορίζει δραματικά ή στερεί από την κοινωνική πλειοψηφία την πρόσβαση ακόμη και στα στοιχειώδη για την επιβίωσή της προϊόντα και την ίδια στιγμή επιβάλει αβάσταχτους φόρους και χαράτσια σε μικρομαγαζάτορες και επαγγελματίες, καταδικάζοντάς τους στο κλείσιμο και την ανεργία, άλλος δρόμος δεν υπάρχει παρά ο αγώνας για την ανατροπή της χούντας κυβέρνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-κεφαλαίου! Ταυτόχρονα είναι αναγκαίο και σε τοπικό επίπεδο να αναζητηθούν πολιτικές που θα εξασφαλίζουν τη δουλειά και το ψωμί σε μικρομαγαζάτορες-επαγγελματίες και εργαζόμενους, κόντρα στην αδηφαγία των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων που χτυπά και το Δήμο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου