Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Σπάμε τον τρόμο των καναλιών στις γειτονιές της πόλης

Με έκπληξη στην αρχή, με έντονα εκφρασμένη ικανοποίηση στη συνέχεια υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των εργατικών συνοικιών της Δυτικής Θεσ/νίκης την πορεία υποστήριξης του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, του "ΟΧΙ σε παλιά και νέα μνημόνια". 
Με μια μαζική για τα δεδομένα της περιοχής συγκέντρωση στην πλατεία Επταλόφου (Αμπελόκηποι) και με πορεία μέσω της Σταυρούπολης μέχρι την πλατεία Ευόσμου και με κεντρικά συνθήματα όπως: 
-Ούτε ΔΝΤ ούτε και ΕΕ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ
-Καμία συμφωνία κανείς συμβιβασμός, τη ρήξη διαλέγει τώρα ο λαός
-Εμπρός λαέ μην του φοβηθείς, ήρθε η ώρα της ανατροπής
-Διαγραφή του χρέους οριστική, αυτή 'ναι η απάντηση η εργατική
-Και τώρα και πάντα και όπως το 40 με ΟΧΙ στην υποταγή θα απαντάμε πάντα   κ.ά.,

οι διαδηλωτές έκαναν μια αποφασιστική κίνηση απέναντι στην τηλεοπτική τρομοκρατία, κάλεσαν τους εργαζόμενους και τη νεολαία την Κυριακή να ψηφίσει μαζικά ΟΧΙ!



Στην κινητοποίηση συμμετείχαν, η δημοτική κίνηση "ΑΝΥΠΑΚΟΗ Αμπ/πων-Μενεμένης", οι Τοπικές Επιτροπές Αμπελοκήπων και Ευόσμου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και πολλοί ανένταχτοι αγωνιστές και κάτοικοι της περιοχής.




Ως δημοτική κίνηση "ΑΝΥΠΑΚΟΗ" θα συνεχίσουμε και τις επόμενες ημέρες τη μάχη για να εκφραστεί και στο δημοψήφισμα το πιο βροντερό ΟΧΙ του λαού μας στα μνημόνια (παλιά και νέο, της τρόικας ή της κυβέρνησης), στη θηλιά του χρέους, τη φυλακή της Ε.Ε. και του ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου