Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης για το "ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ"

   Η δημοτική κίνηση "ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης στηρίζει και καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να πάρουν μέρος στη Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών, την Πέμπτη 23 Ιουλίου, 7.30μ.μ., στο θεατράκι της αυλής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων.
   Οι Αμπελόκηποι της ανεργίας και των εκατοντάδων κλειστών μαγαζιών-μικρών επιχειρήσεων, η Μενεμένη της φτώχειας και των εκατοντάδων οικογενειών  με κομμένο ρεύμα, οι εργατικές συνοικίες της πόλης πρέπει τώρα να μπουν δυνατά στη μάχη για να μην περάσει το τρίτο, πιο βάρβαρο απ' όλα, μνημόνιο. Να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μετατρέψει σε "ΝΑΙ" το βροντερό "ΟΧΙ" του 70% των κατοίκων της δυτικής πλευράς της πόλης μας.

   Λαϊκές Συνελεύσεις, οργάνωση του λαού, ξεσηκωμός παντού για να κάνουμε πράξη το ΟΧΙ της ρήξης και της ανατροπής!

   
Σε κάθε γειτονιά, κάθε χώρο δουλειάς ξεκινάμε ανυποχώρητο αγώνα για:

  • Να ξηλωθεί όλο το μνημονιακό πλαίσιο, να μην περάσει το τρίτο μνημόνιο, να μην ψηφιστεί και να μην εφαρμοστεί κανένας νέος αντιλαϊκός νόμος.
  • Να σπάσει η θηλιά του χρέους, με την πλήρη διαγραφή του και να απαλλαγούμε από τη φυλακή του ευρώ και της Ε.Ε.
  • Να πληρώσουν για την κρίση όσοι τη δημιούργησαν και κερδίζουν απ’ αυτήν, τραπεζίτες, εφοπλιστές και μεγαλοεργολάβοι.
  • Να περάσουν στο δημόσιο και να λειτουργούν με εργατικό έλεγχο σε όφελος του λαού και όχι του κέρδους οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας για τις ανάγκες του λαού.
  • Μέτρα που θα βελτιώνουν τη ζωή, τους μισθούς, τις συντάξεις, την παιδεία, την υγεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες, θα αντιμετωπίζουν την ανεργία και την ελαστική ή απλήρωτη εργασία.
  • Να βάλουμε τέρμα στην πολιτική της φορολεηλασίας για το λαό, της επιβολής του ΕΝΦΙΑ, των πλειστηριασμών κατοικίας και των κατασχέσεων, της υφαρπαγής των λαϊκών καταθέσεων
  • Να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική και κάθε κυβέρνηση που την προωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου