Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ!

 

του Νίκου Παπαδόπουλου*



21 χρόνια η ίδια ηγεσία σε έναν Δήμο που γερνάει μαζί με τον δήμαρχό του. Που ό,τι ήταν να κάνει το έκανε.

Χρειάζονται νέες ιδέες, νέες φωνές, νέες πολιτικές, νέα οράματα, νέα πρόσωπα, ώστε να ξαναγίνει και ο Δήμος μας ΝΕΟΣ. Ώστε να ξαναγυρίσουν οι ΝΕΟΙ σε αυτόν.

Χρειάζεται μια πραγματική, δυναμική, μαχητική αντιπολίτευση, που θα υπερασπίζεται όλους τους δημότες κι όχι μόνο κάποιους ημέτερους. Χρειάζεται συνεχής έλεγχος και διαρκής πίεση, ώστε η δημοτική αρχή να μην λειτουργεί αυθαίρετα, ασύδοτα, ετσιθελικά, τσιφλικικά, αλαζονικά.

Αυτή η αντιπολίτευση, αυτή η νέα φωνή, αυτή η ισχυρή δύναμη που θα ασκεί τον συνεχή έλεγχο απέναντι στο παλιό, αλαζονικό κατεστημένο, που θέλει να μείνει στην ηγεσία για 26 ολόκληρα χρόνια (!), είναι η «ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης».

Στις 8 Οκτώβρη γίνε η ελπίδα που δεν πιστεύεις πως υπάρχει! Δώσε τη δύναμή σου, ένωσε τη φωνή σου με την ΑΝΥΠΑΚΟΗ, για έναν ΝΕΟ Δήμο Αμπελόκηπων-Μενεμένης!

Για μια ζωή που μας αξίζει, σε γειτονιές που μας ανήκουν!

ΑΝΥΠΑΚΟΗ σε ό,τι μας κλέβει τη ζωή!

 

*Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι αστροφυσικός, εργάζεται ως σεναριογράφος και είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 12ου Δημοτ. Σχολείου Αμπελοκήπων και μέλος της θεατρικής ομάδας της Μορφωτικής Κίνησης Αμπελοκήπων.

Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΑΝΥΠΑΚΟΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου