Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Εσείς είστε η δύναμή μας. Ενισχύστε (και) οικονομικά την εκλογική μας παρέμβαση


Η δημοτική κίνηση "ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης" μη έχοντας κανένα κόμμα-χρηματοδότη πίσω της κι αποτελούμενη από εργαζόμενους, άνεργους και φοιτητές με αναφορά στα φτωχά λαϊκά στρώματα των γειτονιών της πόλης μας και όχι επιχειρηματίες και υποψήφιους με υψηλά εισοδήματα, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην οικονομική συνεισφορά των μελών και των φίλων της. 

Στοχεύοντας στην εξαφάνιση κάθε ενοχλητικής για το σύστημα φωνής, κάθε πραγματικής αντιπολίτευσης, όλες οι κυβερνήσεις και κυρίως η προηγούμενη του Μητσοτάκη με τον ν. Βορίδη, έχει θεσπίσει μεταξύ άλλων και μια σειρά από οικονομικά βάρη για τη συμμετοχή στις τοπικές εκλογές, εμπόδια που πολύ δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν από ένα εργατολαϊκό και νεολαιίστικο σχήμα, σαν το δικό μας.
Γι αυτό και απευθυνόμαστε πάλι σε όλους/ες εσάς που πιστεύετε στην αναγκαιότητα μιας δυνατής αντιπολιτευτικής φωνής που να εκφράζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις ανάγκες στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ζητάμε την όποια μικρή ή μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση μπορεί καθένας/μία να προσφέρει.

Πληροφορίες στη σελίδα μας στο facebook (inbox) και στο 6932913799

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου