Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της "ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης"


Αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης "ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης" αποτελούμενη από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Σμήλιο και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, κατέθεσε το Σάββατο 4 Μάη, το ψηφοδέλτιό μας στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. 

Ένα ψηφοδέλτιο που (όπως και συνολικά η "ΑΝΥΠΑΚΟΗ") αποτελείται από ανθρώπους κάθε ηλικίας που στην πλειοψηφία γεννηθήκαμε και ζούμε ή εργαζόμαστε στην περιοχή. Βιώνουμε με άλλα λόγια τα καθημερινά προβλήματα από την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που έχουν επιβάλλει κυβέρνηση, Ε.Ε. και κεφάλαιο (και που πολύ πιο οξυμένα εμφανίζονται σε φτωχογειτονιές σαν τις δικές μας) αλλά και την καθημερινή γήρανση της γειτονιάς μας από τη συντηρητική, μακριά από τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας και σε ακραίο βαθμό αυταρχική πολιτική του σημερινού δημάρχου και της δημοτικής αρχής.


Αρνούμενοι κάθε διαχειριστική λογική, φιλοδοξούμε να συσπειρώσουμε και στην κάλπη (και κυρίως την επόμενη μέρα από αυτήν) όλους εκείνους που χρόνια τώρα βρισκόμαστε στους δρόμους του αγώνα, ενάντια σε κάθε αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική αλλά κι όλους αυτούς που μέρα με τη μέρα κατανοούν την πηγή των μικρών και μεγάλων προβλημάτων μας κι αναζητούν δρόμους για να εκφράσουν την αγανάκτηση και τη διάθεση τους για ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Κόντρα στην πολιτική των περικοπών μισθών, συντάξεων και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην πολιτική της ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών υπηρεσιών και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, και των αγαθών, προβάλλουμε όχι τη διαχείριση αλλά τη σύγκρουση με το σύστημα, για την ανατροπή του. Παλεύουμε για να φέρουμε στο προσκήνιο την κοινωνική πλειοψηφία, αρνούμενοι την αστική κανονικότητα, τους δείκτες και τους νόμους της αγοράς, τον ρεαλισμό της υποταγής. Παλεύουμε και προτείνουμε θεσμούς που ενεργοποιούν τη συμμετοχή στα κοινά, αμφισβητώντας το μονοπώλιο της αστικής εξουσίας και ανατρέποντας παγιωμένες λογικές ανάθεσης και αναζήτησης επίδοξων σωτήρων.


Συντασσόμαστε σταθερά με τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας που ζει και εργάζεται στην περιοχή, αγωνιζόμαστε μαζί με το εργατικό κίνημα, το κίνημα πολιτικής ανυπακοής στις γειτονιές ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς από τράπεζες-κράτος-δήμους βαδίζουμε μαζί με κάθε συλ­λογικότητα που αντιστέκεται στην επίθεση του κεφαλαίου, που για τις ανάγκες και τα δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας παλεύει!

Μοναδικό κριτήριο για τις διεκδικήσεις μας οι λαϊκές ανάγκες και τα δικαιώματα.

Για το δικαίωμα όλων όσοι ζουν κι εργάζονται στη γειτονιά μας σε ποιοτικές δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες, για το δικαίωμα στον ελεύθερο δημόσιο χώρο, το πάρκο το πράσινο και την προστασία του περιβάλλοντος, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για γειτονιές καθαρές από φασίστες και ρατσιστές... 

Για μια ζωή που μας αξίζει 
σε γειτονιές που μας ανήκουν!

στις 26 του Μάη στηρίζουμε -ψηφίζουμε 

ΑΝΥΠΑΚΟΗ
στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης

Υποψήφιος Δήμαρχος: Ηλίας Σμήλιος

Αθανασίου Ρίζος
Ακριτίδου Όλγα
Αλεξίου Δημήτριος
Ανδριά Ασπασία (Σίσσυ)
Βασιλειάδης Λάζος Δημήτριος
Γιουβανίδης Ηλίας
Γραικού Ελένη
Γρηγοριάδης Δημήτριος
Ηλίας Κωνσταντίνος
Θεολόγου Σταύρος
Καπής Παρασκευάς (Πάρης)
Καραμεσίνη Ευαγγελία
Καπέτα Θεοπίστη
Κοκκίνης (Μάκης)
Κοντούλης Γεώργιος
Κουβακάς Γεώργιος
Λασπίδου Αλίκη
Μακρόγλου Παρασκευή (Βίβιαν)
Μπόλης Στέφανος
Μπούντρη Σοφία
Παλαμπουίκη Παναγιώτα
Παπαδοπούλου Μαρία
Παπαναστασίου Αναστάσιος
Παρχαρίδου Γεωργία
Περβανάς Θεόδωρος
Πλέσσας Νικόλαος
Σαββόγλου Κωνσταντίνος
Σαραϊδάρη Παρθενόπη (Πόπη)
Σιδηρόπουλος Χρήστος
Σπαΐας Άγγελος
Τεμερίδου Ευαγγελία
Χαντζή Μαρία
Χεκίμογλου Επαμεινώνδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου