Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ούτε στη Μενεμένη ούτε πουθενά έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!


Λίγες μόνο μέρες μετά την προσπάθεια της φασιστικής συμμορίας του «Ιερού Λόχου» για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στο δημοτικό κινηματοθέατρο «ΑΣΤΡΟΝ» της Μενεμένης και λίγες μόνο ώρες μετά τη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής Αμπελοκήπων-Μενεμένης για τις εκλογές από την οποία αποχωρήσαμε οι αριστερές παρατάξεις καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για την πρόσκληση και τη συμμετοχή φασιστικών οργανώσεων και οι φασίστες ξαναχτύπησαν στη γειτονιά μας.
Ομάδα φασιστών της Χ.Α. και του «Ιερού Λόχου» επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 6-5 σε μέλη του ΚΚΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην περιοχή της Μενεμένης. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που φασιστικές ομάδες προκαλούν με τη δράση τους στη Μενεμένη καθώς στο παρελθόν και μέλη της «ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ» δέχθηκαν λεκτικές επιθέσεις από φασίστες ενώ σταθερά καταστρέφεται όποιο πολιτικό υλικό θυμίζει αριστερά ή απλά δημοκρατία! Είναι τεράστιες οι ευθύνες για την αποθράσυνση των φασιστών τόσο της κυβέρνησης με την αντιλαϊκή πολιτική της όσο και της δημοτικής αρχής που ειδικά στην προεκλογική περίοδο «κάνει πλάτες» για ευνόητους λόγους στους φασίστες.
Όμως στη Μενεμένη (όπως και πουθενά) δεν έχουν καμιά θέση οι φασίστες, αυτοί που με κάθε τρόπο στηρίζουν (και στηρίζονται από) τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, λειτουργούν ως μαντρόσκυλα των καπιταλιστών στην επίθεσή τους σε κάθε εργατικό και λαϊκό δικαίωμα. Στην εργατική γειτονιά της Μενεμένης, στη Μενεμένη της φτώχειας και της ανεργίας είναι υποχρέωση όλων μας φραγμό να βάλουμε στην προσπάθεια της Χ.Α. και των άλλων φασιστικών συμμοριών να χύσουν το δηλητήριό τους.
Η δημοτική κίνηση "ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης" συμμετέχει και καλεί τους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τους νέους της γειτονιάς μας στην αντιφασιστική συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 7 Μάη, στις 7μ.μ., στην πλατεία Μενεμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου