Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο Ηλίας Σμήλιος και η "ΑΝΥΠΑΚΟΗ" στο seleo.gr

Tuesday, 13 May 2014 18:00
poreia (15)Δεν υπάρχει πορεία που να μην τον βλέπεις, να δίνει με πάθος το ρυθμό για τα συνθήματα των διαδηλωτών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων –Μενεμένης Ηλίας Σμήλιος μιλά στο seleo.gr για το περίγραμμα της υποψηφιότητας, για την ελπίδα που υπάρχει στο δρόμο, για την Χρυσή Αυγή και το ρόλο της αστυνομίας.
Ο κ. Σμήλιος έκανε λόγο για «αυταρχική αντιλαϊκή πολιτική» και πώς «μέσα από τους αγώνες να μην επιτρέψουμε να περάσει αυτή η πολιτική σε τοπικό επίπεδο» ενώ χαρακτήρισε ως βασικό στοιχείο την «οργάνωση του λαού να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας ανήκουν».
«Προφανώς υπάρχει ελπίδα και προφανώς είναι στο δρόμο» τονίζει προσθέτοντας «με τους αγώνες μας μπορούμε να κερδίσουμε μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας και τη γειτονιά μας». «Το ζητούμενο είναι ένα μαζικό, δυναμικό, αποφασιστικό, εργατικό και λαϊκό κίνημα που θα δώσει στην κοινωνική πλειοψηφία την ελπίδα ότι αυτή η πολιτική ανατρέπεται» αναφέρει.
Ο υποψήφιος δήμαρχος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ως «δολοφονική συμμορία», μίλησε για «κοινοβουλευτικό εκφασισμό». «Αυτό που διώκεται είναι το δικαίωμά σου να διεκδικείς Αυτόν τον φασισμό της Χρυσής Αυγής, είτε τον πολιτικό φασισμό της κυβέρνησης – ΕΕ- ΔΝΤ πρέπει να τον σταματήσουμε και θα τον σταματήσουμε» ξεκαθαρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου